Kuća za odmor Marjanović

Kuća za odmor Marjanović – Sve što vam je potrebno za savršen odmor nalazi se ovde. Rezervišite svoj boravak već danas i dozvolite sebi luksuz i opuštanje koje zaslužujete u ovoj predivnoj vikendici.

Kuca za odmor Marjanovic gornji milanovac

Informacije o kapacitetima:

Ako želite da se odmorite i opustite u prostoru koji ima sve što vam je potrebno, onda je kuća Marjanović pravi izbor za vas. Površina vikendice iznosi 56 m², u sklopu kojih je dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo i balkon. Objekat je klimatizovan, poseduje wi fi internet, flat TV, opremu za roštil, terasu i ogromno dvorište. Na raspolaganju je i sezonski bazen a obezbeđeno je i parking mesto. 

Kuća za odmor Marjanović

Spavaća soba: 2 kreveta za 1 osobu  i 1 bračni krevet

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje

Maksimalan broj gostiju je 6

Slike smeštaja:

Kuca za odmor Marjanovic gornji milanovac
Kuca za odmor Marjanovic gornji milanovac

Aktivnosti:

Šta obići u blizini:

Manifestacije:

Kuća za odmor Marjanović, Gornji Milanovac

Informacije o smeštaju:

Uživajte u neuporedivom luksuzu i potpunoj privatnosti u predivnoj kući za odmor Marjanović, smeštenoj u Gornjem Milanovcu. Ova kuća je pravi raj za one koji traže potpuni opuštajući odmor s vrhunskim sadržajem. S ukupnom površinom od 56 kvadratnih metara, ova vikendica nudi sve što vam je potrebno za savršen boravak.

Spavaća soba u ovoj kući nudi udobne krevete – 1 veliki bračni krevet i 2 singl kreveta, dok je dnevni boravak opremljen kaučem na razvlačenje, tako da kuća može bez problema da ugosti i do 6 osoba.

Sve što vam je potrebno za savršen odmor nalazi se ovde. Rezervišite svoj boravak već danas i dozvolite sebi luksuz i opuštanje koje zaslužujete u ovoj predivnoj kući za odmor.

Kako do smeštaja:

Gornji Milanovac – grad sa odličnim položajem i povezanošću

Gornji Milanovac je grad koji je dobro povezan sa svim centrima u Srbiji, zahvaljujući svom izuzetnom položaju. Grad je udaljen 120 kilometara od Beograda, 200 od Novog Sada i Niša, i oko 50 od Kragujevca. Gornji Milanovac ima odličnu mrežu puteva, koja vam omogućava da do njega dođete na različite načine: Automobilom – ako želite da dođete do grada svojim prevozom, možete koristiti deonice: Koridora 11, od Ljiga do Preljine, koji je povezan sa Gornjim Milanovcem preko petlje u Takovu, koja je na 9 kilometara od grada. Takođe, možete koristiti Ibarsku magistralu, koja prolazi kroz teritoriju grada u dužini od 38 kilometara i spaja ga sa ostalim centrima u Srbiji. Milanovac je povezan sa Beogradom i regionalnim putem, koji ide preko Rudnika i Topole do prestonice Srbije. Automobilom od Milanovca do Beograda stižete za oko dva sata.

Istraži okolinu

Gornji Milanovac

da li na rtnju zive vanzemaljci
Zanimljivosti

Da li na Rtnju žive vanzemaljci?

Da li na Rtnju žive vanzemaljci? Sadržaj: Rtanj, mistična planina u istočnoj Srbiji, vekovima je predmet interesovanja zbog svojih neobičnih fenomena i teorija. Njena karakteristična

error: Content is protected !!
sr_RS